Uusi tuote: kotimainen akustinen rimapaneelimme on nyt valmis!

27.04.2023

Olemme jo pidemmän aikaa odottaneet, että pääsemme viimein julkistamaan uusimman tuotteemme; kaikki Ewonan tärkeät kriteerit täyttävän oman akustisen rimapaneelimme – AcuDesign by Ewonan!

Ewonan akustinen rimapaneeli on sisätilojen seiniin ja kattoon tarkoitettu tyylikäs sisustus- ja akustiikkaratkaisu. Rimapaneelin taustalevynä on Ewonan akustiikkalevy, johon rimat on kiinnitetty.

Paneeli absorboi ääntä, joten se tekee helposti ja nopeasti tilasta viihtyisämmän äänimaisemaltaan. Katseenkestävä, monenlaiseen sisustamiseen sopiva rimoitus on saatavilla neljässä eri sävyssä.

Tuotteemme sopii erinomaisesti koteihin ja muihin pienkohteisiin, mutta on laadullisesti sopiva myös esimerkiksi hoiva- ja terveysalan kohteisiin, elokuvateattereihin, kouluihin ja päiväkoteihin sekä vaikkapa liikuntatiloihin.

Rimapaneelin asentaminen on ihanteellisen helppoa ja nopeaa! Valmiit levyt kiinnitetään ruuveilla tai hakasilla seiniin. Tuote on myös helppo pitää puhtaana. Levyt voidaan imuroida, harjata kevyesti tai pyyhkiä kostealla.

Lue lisää tuotteesta tästä.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät