Acustica Excellence

Acustica Excellence tarjoaa tuoteryhmänsä edeistyksellisimmät ominaisuudet. Luo tilastasi miellyttävä ja allergiaturvallinen – Acustica Excellence sitoo haittaääniä erittäin tehokkaasti. Absorptioluokka A.

  • Katto- ja seinärakenteisiin
  • Pölyämätön, huoneilmaan ei synny haitallisia hiukkasia
  • Helppo ja miellyttävä asentaa
  • Voidaan printata ja värjätä
  • Allergiaturvallinen
  • Soveltuu elinkaaren lopuksi tekstiilikierrätykseen
Tuotekortti: Acustica Excellence 50
  • Levypaksuudet: 30, 40 ja 50 mm
  • Vakiokoot: 592 x 592 (moduulikoko 600 x 600) ja 592 x 1192 (moduulikoko 600 x 1200)
  • Levykokoja saatavana myös mittatilaustyönä

Tuotetiedot

Ewona Acustica Exellence on akustiikkalevy, joka sopii täydellisesti erilaisten huonetilojen akustointiin. Koska akustiikkalevyt ovat täysin pölyämättömiä ja allergiaturvallisia, niitä käytetään usein vaativissa kohteissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat päiväkodit, koulut, terveyskeskukset, sairaalat, teollisuushallit, tuotantotilat ja muut julkiset tilat, joissa sisäilmaston laatuun täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Acustica Exellence -akustiikkalevyt sopivat myös asuinrakentamiseen.

Acustica Exellence -akustiikkalevyt valmistetaan puhtaasta ja osittain kierrätetystä kuituraaka-aineesta polyesteristä. Valmistusmateriaalista yli 50 prosenttia on kierrätettyä raaka-ainetta. Akustiikkalevyt ovat saaneet myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiatunnuksen: tuotteet täyttävät allergiakriteerit eivätkä sisällä tyypillisiä herkistäviä ja ärsyttäviä ainesosia tai materiaaleja. Lisäksi Ewonan tuotteet täyttävät M1-päästö- ja puhtausluokituksen kriteerit, mikä tarkoittaa, että tuotteet eivät haise ja ovat vaatimusten mukaisesti vähäpäästöisiä.

Laadukkaat ja puhtaat akustiikkalevyt ovat oleellinen osa puhdasta ja tervettä sisäilmastoa. Niiden avulla tilan akustiikasta saadaan oikeanlainen niin, että hyötyäänet vahvistuvat ja haittaäänet vaimenevat. Hyötyääniä ovat esimerkiksi sellainen puhe tai musiikki, jonka halutaan kuuluvan selkeänä.

Akustiikkalevyt kiinnitetään sekä seinään että kattoon ilman maalausta ja kapselointia, joten esimerkiksi reikien teko ei aiheuta ongelmia sisäilmalle myöhemminkään. Tämä on tärkeää, kun halutaan entistä terveellisempiä ja sisäilmaviihtyisämpiä rakennuksia. Asennus ei myöskään vaadi suojavarusteita, sillä työskentely ei ärsytä hengitysteitä eikä ihoa. Levyjen asennuksesta voi lukea lisää ladattavalta tuotekortilta.

Akustiikkalevyjen värisävy voidaan valita tilan sisustuksen mukaan. Levyjen vakiovärit ovat valkoinen, harmaa sekä musta, ja muita värisävyjä voi tilata erikseen. Levyjen muotoilu onnistuu myös helposti, joten ne saadaan sopimaan monipuolisesti erilaisiin tiloihin. Ewonan tuotteiden puhtauden vuoksi akustiikkalevyjen työstäminen ja muotoilu on turvallista.

Laadukas Acustica Exellence -akustiikkalevy on kestävän kehityksen mukainen ratkaisu. Se pysyy hyvänä pitkään ja on helppo puhdistaa harjalla tai imurilla. Tarttuneen lian voi poistaa pelkällä vedellä ja laimealla pesuaineliuoksella. Levyt sopivat elinkaarensa päätteeksi esimerkiksi tekstiilikierrätykseen.

 

Tekniset ominaisuudet

Ewona Acustica Excellence 30 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs1d0Bs1d0CAValkoinen, harmaa, musta
Ewona Acustica Excellence 40 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs1d0Bs1d0AAValkoinen, harmaa, musta
Ewona Acustica Excellence 50 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs1d0Bs1d0AAValkoinen, harmaa, musta

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Liittyvät artikkelit ja referenssit