Acustica Excellence

Acustica Excellence tarjoaa tuoteryhmänsä edeistyksellisimmät ominaisuudet. Luo tilastasi miellyttävä ja allergiaturvallinen – Acustica Excellence sitoo haittaääniä erittäin tehokkaasti. Absorptioluokka A.

  • Katto- ja seinärakenteisiin
  • Pölyämätön, huoneilmaan ei synny haitallisia hiukkasia
  • Helppo ja miellyttävä asentaa
  • Voidaan printata ja värjätä
  • Iskunkestävä, luokka 1A, EN 13964
  • Allergiaturvallinen
  • Soveltuu elinkaaren lopuksi tekstiilikierrätykseen

Acustica Excellence -tuotteita voit ostaa:

Tuotekortti: Acustica Excellence
Tuotekortti: Suoritustasoilmoitus
Tuotekortti: Asennustyökalut
  • Levypaksuudet: 30, 40 ja 50 mm
  • Vakiokoot: 592 x 592 (moduulikoko 600 x 600) ja 592 x 1192 (moduulikoko 600 x 1200)
  • Levykokoja saatavana myös mittatilaustyönä

Tuotetiedot

Ewona Acustica Excellence on akustiikkalevy, joka sopii täydellisesti erilaisten huonetilojen akustointiin. Koska akustiikkalevyt ovat täysin pölyämättömiä ja allergiaturvallisia, niitä käytetään usein vaativissa kohteissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat päiväkodit, koulut, terveyskeskukset, sairaalat, teollisuushallit, tuotantotilat ja muut julkiset tilat, joissa sisäilmaston laatuun täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Acustica Excellence -akustiikkalevyt sopivat myös asuinrakentamiseen.

Acustica Excellence -akustiikkalevyt valmistetaan puhtaasta ja osittain kierrätetystä kuituraaka-aineesta polyesteristä. Valmistusmateriaalista yli 50 prosenttia on kierrätettyä raaka-ainetta. Akustiikkalevyt ovat saaneet myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiatunnuksen: tuotteet täyttävät allergiakriteerit eivätkä sisällä tyypillisiä herkistäviä ja ärsyttäviä ainesosia tai materiaaleja. Lisäksi Ewonan tuotteet täyttävät M1-päästö- ja puhtausluokituksen kriteerit, mikä tarkoittaa, että tuotteet eivät haise ja ovat vaatimusten mukaisesti vähäpäästöisiä.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä Euroopan yhdenmukaistetun standardin EN13964:2014 mukaisesti. CE-merkityillä rakennusalan tuotteilla on Suoritustasoilmoitus (DOP).

Laadukkaat ja puhtaat akustiikkalevyt ovat oleellinen osa puhdasta ja tervettä sisäilmastoa. Niiden avulla tilan akustiikasta saadaan oikeanlainen niin, että hyötyäänet vahvistuvat ja haittaäänet vaimenevat. Hyötyääniä ovat esimerkiksi sellainen puhe tai musiikki, jonka halutaan kuuluvan selkeänä.

Akustiikkalevyt kiinnitetään sekä seinään että kattoon ilman maalausta ja kapselointia, joten esimerkiksi reikien teko ei aiheuta ongelmia sisäilmalle myöhemminkään. Tämä on tärkeää, kun halutaan entistä terveellisempiä ja sisäilmaviihtyisämpiä rakennuksia. Asennus ei myöskään vaadi suojavarusteita, sillä työskentely ei ärsytä hengitysteitä eikä ihoa. Levyjen asennuksesta voi lukea lisää ladattavalta tuotekortilta.

Akustiikkalevyjen värisävy voidaan valita tilan sisustuksen mukaan. Levyjen vakiovärit ovat valkoinen, harmaa sekä musta, ja muita värisävyjä voi tilata erikseen. Levyjen muotoilu onnistuu myös helposti, joten ne saadaan sopimaan monipuolisesti erilaisiin tiloihin. Ewonan tuotteiden puhtauden vuoksi akustiikkalevyjen työstäminen ja muotoilu on turvallista.

Laadukas Acustica Excellence -akustiikkalevy on kestävän kehityksen mukainen ratkaisu. Se pysyy hyvänä pitkään ja on helppo puhdistaa harjalla tai imurilla. Tarttuneen lian voi poistaa pelkällä vedellä ja laimealla pesuaineliuoksella. Levyt sopivat elinkaarensa päätteeksi esimerkiksi tekstiilikierrätykseen.

Suosittelemme tilaamaan myös Ewonan villaveitsen, jolla pystyt leikkaamaan ja muotoilemaan tuotteita.  Villaveitsi & teroitin löytyvät täältä.

Tekniset ominaisuudet

Ewona Acustica Excellence 30 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs1d0Bs1d0CAValkoinen, harmaa, musta
Ewona Acustica Excellence 40 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs1d0Bs1d0AAValkoinen, harmaa, musta
Ewona Acustica Excellence 50 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs1d0Bs1d0AAValkoinen, harmaa, musta

Näin voit vaikuttaa valitsemalla Ewona-tuotteen

Kohteesi akustoitava pinta-ala

1000 m2
10 5 000 10 000

Vähennetyt CO2-päästöt

kg

Hiilidioksidipäästöjen säästö, kun valmistuksessa käytetään kierrätettyä materiaalia.

Vaikutus ajokilometreinä

km

Kierrätysmateriaalin hyödyntämisestä aiheutuva CO2-säästö vastaa tämän kilometrimäärän ajamista keskivertaisella henkilöautolla.

Materiaalin säästö urheilusukkina

kpl

Kierrätystä hyödyntäen säästyy raaka-ainemäärä, josta voidaan valmistaa tämä lukumäärä urheilusukkia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät