Acustica Basic

Ewona Acustica Basic on turvallinen ja kevyt akustiikkalevy, jossa kuituraaka-aine on puhdasta polyesteria, eikä siitä pitkänkään ajan kuluttua vapaudu haitallisia hiukkasia ympäristöön. Absorptioluokka A .

 • Katto- ja seinärakenteisiin
 • Pölyämätön, huoneilmaan ei synny haitallisia hiukkasia
 • Helppo ja miellyttävä asentaa
 • Voidaan printata ja värjätä
 • Iskunkestävä, luokka 1A, EN 13964
 • Allergiaturvallinen
 • Soveltuu elinkaaren lopuksi tekstiilikierrätykseen

Acustica Basic -tuotteita voit ostaa:

Tuotekortti: Acustica Basic
Tuotekortti: Suoritustasoilmoitus
Tuotekortti: Asennustyökalut
 • Levypaksuudet:  30, 40 ja 50 mm
 • Tiheydet:  36 kg/m3 (30 mm), 30 kg/m3 (40 mm) ja 24 kg/m3 (50 mm)
 • Vakiokoot: 592 x 592 (moduulikoko 600 x 600) ja 592 x 1192 (moduulikoko 600 x 1200)
 • Levykokoja saatavana myös mittatilaustyönä

Tuotetiedot

Ewona Acustica Basic on turvallinen ja kevyt akustiikkalevy. Se soveltuu erinomaisesti vaativiin kohteisiin, joissa sisäilman laatuun täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Acustica Basic -tuotetta käytetään esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, terveyskeskuksissa, sairaaloissa, teollisuushalleissa, tuotantotiloissa ja muissa julkisissa tiloissa, joissa äänimaailmaa ja melutasoa täytyy hallita. Tuotteet sopivat myös asuinrakentamiseen.

Ewonan akustiikkalevyt tekevät tilasta viihtyisän ja äänimaisemaltaan täydellisen. Oikein suunnitellun akustiikkaratkaisun avulla vahvistetaan tilan hyötyääniä, kuten puhetta tai musiikkia. Haittaäänet, kuten melu, vaimennetaan niin, että desibelitaso pysyy alhaisena eikä kuormita tilassa olijoita.

Acustica Basic -akustiikkalevyjen kuituraaka-aine on puhdasta ja osittain kierrätettyä polyesteria. Ewonan tuotteet ovat yli 50-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettuja. Niistä ei pitkänkään ajan kuluttua vapaudu haitallisia hiukkasia ympäristöön. Ewonan eristemateriaalille onkin myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiatunnus sekä M1-päästöluokitus. Akustiikkalevyt eivät sido kosteutta, minkä vuoksi ne eivät tarjoa kasvualustaa homeille tai muille mikrobeille.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä Euroopan yhdenmukaistetun standardin EN13964:2014 mukaisesti. CE-merkityillä rakennusalan tuotteilla on Suoritustasoilmoitus (DOP).

Akustiikkalevyjen ulkonäköä voidaan muunnella käyttämällä sävytettyjä pinnoitteita. Vakiovärit ovat valkoinen, harmaa sekä musta, ja muita värejä toimitamme erillisestä tilauksesta. Ewona Acustica -levyssä on akustinen pinnoitus, joka on tarkoitettu esimerkiksi alaslaskettuihin kattoihin tai liimattavaksi kattoihin ja seiniin.

Ewonan akustiikkalevyjä on helppo muotoilla, joten ne voidaan asentaa monipuolisesti erilaisiin tiloihin. Koska akustiikkalevyt ovat pölyämättömiä, niiden työstäminen, muotoilu ja asennus on turvallista. Iho ja hengitystiet eivät ärsyynny, vaikka työskentelisi ilman suojavarusteita. Asennuksesta ja asennustavoista voi lukee lisää ladattavalta tuotekortilta.

Ewonan Acustica-tuotteet on kätevä puhdistaa. Siihen sopivia välineitä ovat imuri tai harja. Jos lika on tarttunut, se voidaan poistaa kostealla liinalla. Puhdistukseen suositellaan vettä ja laimeaa pesuaineliuosta, sillä pinta ei kestä toistuvasti voimakkaiden liuottimien käyttöä.

Kestävä Acustica Basic -akustiikkalevy on ekologinen ratkaisu ja soveltuu elinkaarensa lopuksi energiakäyttöön ja tekstiilikierrätykseen.

Suosittelemme tilaamaan myös Ewonan villaveitsen, jolla pystyt leikkaamaan ja muotoilemaan tuotteita.  Villaveitsi & teroitin löytyvät täältä.

 

Tekniset ominaisuudet

Ewona Acustica Basic 30 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs2d0Bs1d0CCValkoinen, harmaa, musta
Ewona Acustica Basic 40 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs2d0Bs1d0BAValkoinen, harmaa, musta
Ewona Acustica Basic 50 mmPaloluokkaAbsorptioluokkaPintavaihtoehdot
Kiinni taustassaAlaslaskussaKiinni taustassaAlaslaskussa
Bs2d0Bs1d0BAValkoinen, harmaa, musta

Näin voit vaikuttaa valitsemalla Ewona-tuotteen

Kohteesi akustoitava pinta-ala

1000 m2
10 5 000 10 000

Vähennetyt CO2-päästöt

kg

Hiilidioksidipäästöjen säästö, kun valmistuksessa käytetään kierrätettyä materiaalia.

Vaikutus ajokilometreinä

km

Kierrätysmateriaalin hyödyntämisestä aiheutuva CO2-säästö vastaa tämän kilometrimäärän ajamista keskivertaisella henkilöautolla.

Materiaalin säästö urheilusukkina

kpl

Kierrätystä hyödyntäen säästyy raaka-ainemäärä, josta voidaan valmistaa tämä lukumäärä urheilusukkia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät