Ewonan laadukkaista ja ekologisesti valmistetuista lämpö- ja äänieristeistä on saatavilla kolme eri paksuutta.

Lämpö- ja äänieristys

Allergiavapaa Ewonawool

Kestävästi kierrätysmateriaalista valmistettua Ewonawoolia käytetään pien- ja kerrostalojen lämpö- ja äänieristemateriaalina. Sen erityisominaisuuksia ovat puhtaus ja pölyämättömyys. Huippuluokan äänen- ja lämmöneristyskyky syntyy eristeen huokoisen rakenteen erinomaisesta ilmansitovuudesta. Kuidut on sidottu toisiinsa lämmöllä ilman kemiallisia sideaineita, jonka ansiosta tuote on allergiavapaa ja turvallinen käyttää. Ewonawool-eristelevyn turvallisuutta korostaa se, että Ewonalle on ainoana eristelevynä Suomessa myönnetty oikeus käyttää Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta.

Allergiatunnus® on osa Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n edunvalvontaa, jonka kautta vaikutetaan teollisuuteen ja varmistetaan markkinoille tuotteita ja palveluita, joiden materiaalit ja käytetyt aineet eivät yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Paloluokka B-s1,d0

 

Ensiluokkaista äänieristystä

Erinomaisten ääneneristävyysominaisuuksiensa ansiosta Ewonan äänenvaimennuslevy sopii tilojen, koppien ja laitteiden äänieristeeksi. Huippuluokan ääneneristys syntyy eristeen huokoisen rakenteen erinomaisesta ilmansitovuudesta – äänieristeitämme on käytetty esimerkiksi tie- ja raideliikenteen meluesteratkaisuissa. Kierrätetystä polyesteristä valmistettu äänenvaimennuslevy ei ime itseensä vettä tai haurastu meluesteen käyttöiän aikana – siksi äänieristysominaisuudet säilyvät ennallaan jopa 50 vuoden ajan. Kuidut on sidottu toisiinsa lämmöllä ilman kemiallisia sideaineita, joten äänieristeet ovat myös allergiaturvallisia asentaa. Meluesteet ovat saavuttaneet korkeimman absorptioluokan A4.

 

Lämpö- ja äänieristys-tuotteet

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Liittyvät referenssit