Ewonan turvalliset ja allergiaystävälliset akustiikkapaneelit voi tilata mustana tai valkoisena.

Akustiikka

Ensiluokkainen akustiikka luo viihtyisän sisätilan

Ewona-Acustica™ on turvallinen ja kevyt äänenvaimennusmateriaali, jonka kuituraaka-aine on puhdasta, jopa 50-prosenttisesti kierrätettyä polyesteria. Kuidusta ei vapaudu haitallisia aineita ympäristöön pitkänkään ajan kuluessa. Akustiikkalevyt ovat allergiaturvallisia, ja niitä käytetään usein vaativissa kohteissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, liikuntasaleissa ja muissa julkisissa rakennuksissa. Hyvä akustiikka luo miellyttävän tilan, jossa on helppo työskennellä, opiskella, leikkiä tai viettää muuten aikaa.

Akustiikka-tuotteet

Ewona Acustica Basic on turvallinen ja kevyt akustiikkalevy, jossa kuituraaka-aine on puhdasta polyesteria, eikä siitä pitkänkään ajan kuluttua vapaudu haitallisia hiukkasia ympäristöön. Absorptioluokka A .

Acustica Excellence tarjoaa tuoteryhmänsä edeistyksellisimmät ominaisuudet. Luo tilastasi miellyttävä ja allergiaturvallinen – Acustica Excellence sitoo haittaääniä erittäin tehokkaasti. Absorptioluokka A.

Acustica Premium tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muotojen ja värien tuontiin.

Kestävästi kierrätysmateriaalista valmistettua tausta-akustiikkalevyt soveltuvat kaikkien tilojen tausta-akustointiin. Sen erityisominaisuuksia ovat puhtaus ja pölyämättömyys. 

Akustiikkalevyillemme on myönnetty allergiatunnus ®

Akustiikka on yksi tilan turvallisuuteen ja viihtyvyteen keskeisesti vaikuttava seikka. Ewonalle onkin tärkeää, että akustiikkaratkaisut on tehty oikein, laadukkaasti ja tilassa aikaa viettävien terveys huomioiden.

Allergiatunnus® on osa Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n edunvalvontaa, jonka kautta vaikutetaan teollisuuteen ja varmistetaan markkinoille tuotteita ja palveluita, joiden materiaalit ja käytetyt aineet eivät yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa. Ne eivät aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita. Ewonan akustiikkalevyt ja äänieristeet täyttävät allergiatunnuksen sekä M1-päästö- ja puhtausluokituksen ehdot.

Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, tuoksuja, eteerisiä öljyjä eikä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia. Tuotteissa ei ole mykerökukkien ainesosia. Kodinkoneissa ja rakennus-, remontointi- ja sisustusalaan liittyvissä asioissa tunnus on osoitus siitä, että niiden avulla voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun.

Akustiikka turvallisesti kotimaiselta valmistajalta

Huonetilojen akustiikka saadaan oikeanlaiseksi Ewona Acustica -akustiikkalevyjen avulla. Levyt ovat täysin pölyämättömiä ja allergiaturvallisia. Akustiikkalevyt eivät sido kosteutta, minkä vuoksi ne eivät tarjoa kasvualustaa homeille tai muille mikrobeille. Akustiikkalevyjä hyödynnetään myös äänenvaimentimissa, koska ne eivät päästä hiukkasia huoneilmaan.

Akustiikka vaikuttaa merkittävästi niin viihtyvyyteen, terveyteen kuin jaksamiseenkin. Ewonan akustiikkalevyt sopivat lähes mihin tahansa rakentamiseen, kun tavoitteena on luoda mukavia ja terveellisiä sisäilmastoja. Akustiikkalevyt kiinnitetään ilman maalausta ja kapselointia, joten esimerkiksi reikien teko ei aiheuta ongelmia sisäilmalle myöhemminkään.

Ammattilaisten suosimat Ewonan akustiikkapaneelit ovat helposti muotoiltavia ja sopivat hyvin erilaisiin tiloihin. Tuotteet vaimentavat ääniä, niillä voi hallita kaikuja ja ne toimivat myös lämpöeristeenä. Pölyämättömien levyjen asennus on helppoa, eikä työskentely ilman suojavarusteita ärsytä hengitysteitä tai ihoa. Ewona Acustica -tuotteet puhdistetaan imuroimalla tai harjaamalla. Kiinni tarttuneen lian voi poistaa pyyhkimällä kostealla liinalla ilman voimakkaita liuottimia.

Lue lisää allergiatunnuksesta täältä.

Näin voit vaikuttaa valitsemalla Ewona-tuotteen

Kohteesi akustoitava tai äänieristettävä pinta-ala

1000 m2
10 5 000 10 000

Vähennetyt CO2-päästöt

kg

Hiilidioksidipäästöjen säästö, kun valmistuksessa käytetään kierrätettyä materiaalia.

Vaikutus ajokilometreinä

km

Kierrätysmateriaalin hyödyntämisestä aiheutuva CO2-säästö vastaa tämän kilometrimäärän ajamista keskivertaisella henkilöautolla.

Materiaalin säästö urheilusukkina

kpl

Kierrätystä hyödyntäen säästyy raaka-ainemäärä, josta voidaan valmistaa tämä lukumäärä urheilusukkia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Akustiikkaan liittyvät referenssit