Akustiikka

Akustiikkalevyt kotimaiselta akustiikan ammattilaiselta

Ewona-Acustica™ on turvallinen ja kevyt äänenvaimennusmateriaali, jonka kuituraaka-aine on puhdasta, jopa 50 prosenttisesti kierrätettyä polyesteria. Kuidusta ei vapaudu haitallisia aineita ympäristöön pitkänkään ajan kuluessa. Akustiikkalevyt ovat allergiaturvallisia, ja niitä käytetään useasti vaativissa kohteissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa ja liikuntasaleissa ja muissa julkisissa rakennuksissa. Akustiikkalevyt täyttävät allergiatunnuksen ehdot sekä M1 päästö- ja puhtausluokituksen. Muotoiltavuudensa ansiosta levyillä voidaan luoda tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan.

Akustiikka-tuotteet

Acustica Basic

Ewona Acustica Basic on turvallinen ja kevyt akustiikkalevy, jossa kuituraaka-aine on puhdasta polyesteria, eikä siitä pitkänkään ajan kuluttua vapaudu haitallisia hiukkasia ympäristöön. Absorptioluokka A .

Acustica Advance

Acustica Advance on turvallinen ja kevyt akustiikkalevy. Kosteudenkestävä levy sopii vaativiin olosuhteisiin. Absorptioluokka A.

Acustica Excellence

Acustica Excellence tarjoaa tuoteryhmänsä edeistyksellisimmät ominaisuudet. Luo tilastasi miellyttävä ja allergiaturvallinen – Acustica Excellence sitoo haittaääniä erittäin tehokkaasti. Absorptioluokka A.

Acustica Design

Acustica Design tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muotojen ja värien tuontiin.

Tausta-akustiikka

Kestävästi kierrätysmateriaalista valmistettua tausta-akustiikkalevyt soveltuvat kaikkien tilojen tausta-akustointiin. Sen erityisominaisuuksia ovat puhtaus ja pölyämättömyys. 

Akustiikkalevyillemme on myönnetty allergiatunnus ®

Allergiatunnus® on osa Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n edunvalvontaa, jonka kautta vaikutetaan teollisuuteen ja varmistetaan markkinoille tuotteita ja palveluita, joiden materiaalit ja käytetyt aineet eivät yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, tuoksuja, eteerisiä öljyjä eikä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia. Tuotteissa ei ole mykerökukkien ainesosia. Kodinkoneissa ja rakennus-, remontointi- ja sisustusalaan liittyvissä asioissa tunnus on osoitus siitä, että niiden avulla voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun.

Akustiikkalevyt/eristeet täyttävät allergiatunnuksen ja M1 päästö- että puhtausluokituksen luokituksen maalamatta ja ilman kapselointia, joten reikien yms. teko ei aiheuta ongelmia sisäilmalle myöhemminkään.

Ewona Acustica -akustiikkalevyjä käytetään huonetilojen akustointiin. Levyt ovat täysin pölyämättömiä ja allergiaturvallisia. Akustiikkalevyjä hyödynnetään myös äänenvaimentimissa, koska ne eivät päästä hiukkasia huoneilmaan. Meluaidoissa korostuu levyjen erinomainen sään ja kosteuden kestävyys.

Ewona Acustica -äänenvaimennuslevy soveltuu erityisen hyvin päiväkoteihin, kouluihin, uimahalleihin ja terveyskeskuksiin ja muihin vaativiin kohteisiin.

Lue lisää allergiatunnuksesta täältä.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Akustiikkaan liittyvät referenssit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät