Ewona Finland Oy

Yrityksemme tuotteiden pääpaino on akustiikassa ja meluntorjunnassa, näihin kehitetään jatkuvasti uusia akustiikkalevyratkaisuja ja äänieristeitä monelle eri toimialalle. Muita tuotteita ovat lämmöneristeet ja suodatinmateriaalit.

Eristeitä olemme valmistaneet jo 25 vuotta. Eristeissä keskitymme pääasiassa vain vaativiin kohteisiin, kuten sairaaloihin, kouluihin ja asuntoihin, missä allergiaturvallisuus ja pölyttömyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä eristeitä valittaessa.

Nykyään asetetaan myös yhä enemmän ja enemmän vaatimuksia huonetiloille, missä ihmiset oleskelevat. Tuotteiden on oltava erittäin allergiaturvallisia ja hiukkasvapaita. Samalla tulee huomioida kestävän kehityksen näkökulmat. Näihin haasteisiin haluamme vastata turvallisilla ja laadukkailla tuotteillamme sekä ratkaisuillamme kaikissa tuotesegmenteissä.

Asiakkaamme ovat Suomen suurimpia toimijoita omalla alallaan. Se osaltaan kertoo tuotteidemme laadusta sekä luotettavuudesta. Tämän eteen teemme lujasti töitä jatkossakin. Olemme mm. vahvistaneet kotimaista tuotantoamme ja rakentaneet uuden tuotantolinjan Haukiputaan yksikköömme.

Ewona Finland OyEwonankatu 538700 Kankaanpää Ewona Finland OyAnnalankankaantie 1890830 Haukipudas

puh. 020 790 2741info@ewona.fiwww.ewona.fi