Studion ääntä vaimentava akustinen vaahtomuovi seinärakenteessa.

Yritys

Meistä

Tunnettuna kestävän kehityksen edelläkävijänä Ewona valmistaa laadukkaita, kierrätettyjä sekä allergiavapaita akustiikka- sekä eristeratkaisuja. Ewona tekee edistyksellisten tilojen luonnista miellyttävää, helppoa ja nopeaa.
Sitoutuminen kestävään kehitykseen, tuotteiden turvallisuus sekä helppous ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Ewonan tehtaat ja tuotteet täyttävät allergiatunnuksen sekä M1-päästö- ja puhtausluokituksen ehdot.

Kierrätettyä ja turvallista

Kannamme vastuun ympäristöstämme. Tuotteiden valmistukseen käytämme ympäristöystävällisiä, lisäaineettomia ja uusiokäytettyjä materiaaleja, kaikki tuotteet täyttävät allergiatunnuksen sekä M1-päästö- ja puhtausluokituksen ehdot. Lopputuotteessa käytettävä raaka-aine on parhaimmillaan jopa 85 prosenttisesti kierrätyskuitua. Vaatimukset sisäilman laadun suhteen kovenevat jatkuvasti, ja olemmekin markkinan ainoa akustiikkaratkaisuiden täysin allergiavapaa valmistaja. Vastaamme ylpeydellä nykystandardiin – olemme sitoutuneet tuotteidemme pölyttömyyteen ja allergiaturvallisuuteen.

Ewonan pääpaikka on Oulun kupeessa Haukiputaalla.

Suomalaisuus on kunnia-asia

Suomalaisuus on meille kunnia-asia. Ewona Finland Oy aloitti toimintansa vuonna 2009 Kankaanpäässä – menestystarina on jatkunut, ja vuonna 2017 perhe kasvoi uudella Haukiputaan tehtaalla. Yritys on alkujaan perustettu vuonna 1986 ja sen tuotevalikoimiin ovat alusta asti kuuluneet huonekalu- ja patjavanut sekä suodatinmatot. 

Ewona Kankaanpään toimpiste

Tuoteryhmät

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät