Yritys

Meistä

Tunnettuna kestävän kehityksen edelläkävijänä Ewona valmistaa laadukkaita, kierrätettyjä sekä allergiavapaita akustiikka- sekä eristeratkaisuja. Ewona tekee edistyksellisten tilojen luonnista miellyttävää, helppoa ja nopeaa.
Sitoutuminen kestävään kehitykseen, tuotteiden turvallisuus sekä helppous ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Kierrätettyä ja turvallista

Kannamme vastuun ympäristöstämme. Tuotteiden valmistukseen käytämme ympäristöystävällisiä, lisäaineettomia ja uusiokäytettyjä materiaaleja, kaikki tuotteet täyttävät allergiatunnuksen ja M1 päästö- että puhtausluokituksen. Lopputuotteessa käytettävä raaka-aine on parhaimmillaan jopa 85 prosenttisesti kierrätyskuitua. Vaatimukset sisäilman laadun suhteen kovenevat jatkuvasti, ja olemmekin markkinan ainoa akustiikkaratkaisuiden täysin allergiavapaa valmistaja. Vastaamme ylpeydellä nykystandardiin – olemme sitoutuneet tuotteidemme pölyttömyyteen ja allergiaturvallisuuteen.

Suomalaisuus on kunnia-asia

Suomalaisuus on meille kunnia-asia. Ewona Finland Oy aloitti toimintansa vuonna 2009 Kankaanpäässä – menestystarina on jatkunut, ja vuonna 2017 perhe kasvoi uudella Haukiputaan tehtaalla. Yritys on alkujaan perustettu vuonna 1986 ja sen tuotevalikoimiin ovat alusta asti kuuluneet huonekalu- ja patjavanut sekä suodatinmatot. 

Ewona Kankaanpään toimpiste

Tuoteryhmät

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät