Akustiikka Lifehood-kodeissa

03.05.2024
akustiikka lifehood homes

Viime vuoden puolella ensimmäinen hulppea Lifehood-talo alkoi nousta Espoon Kauklahteen. Priester otti yhteyttä tiedustellakseen, kuinka Ewonan tuotteet tukisivat akustiikkaan liittyviä tavoitteita, jotka taloille oli asetettu yhdessä Promethor Oy:n Kalle Lehtoisen kanssa.

Nämä tavoitteet oli jäsennelty seuraavasti:

– kotoisa äänimaailma

– normaali puheääni ei kuulu oven toiselle puolelle – jokaisessa tilassa

– akustiikkaratkaisut integroituvat rakenteisiin eli eivät erotu

Acustica Premium luo laadukkaan äänimaiseman

Kohteessa käytettäväksi valikoitui monikäyttöinen Ewona Acustica Premium -akustiikkalevymme, jota voidaan käyttää niin näkyvillä pinnoilla kuin piiloon jäävissä rakenteissa tausta-akustiikkanakin. Premiumin etuna on pinnan struktuuri, johon akustiikkatasoitteen saa helposti tarttumaan. Tuote on myös tarpeeksi jäykkä, jotta se voidaan ylitasoittaa. Yhdessä akustisen tasoitteen kanssa Acustica Premium on tyylikäs ja huomaamaton akustointiratkaisu.

Ewona Acustica Premiumia on käytetty kohteessa kylpyhuonetilojen tausta-akustiikkana ja yläkerran katossa integroituna yhdessä akustiikkatasoitteen kanssa.

Tilojen akustiikka kestää minimalistisen kalustuksen

”Asuntojen valmistuttua oli todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan, miten tavoitteissa onnistuttiin. Äänimaailma on rauhallinen jo vähäiselläkin kalustuksella ja se korostuu erityisesti kylpyhuoneessa, jossa voi käydä keskustelua ilman häiritsevää kaikua. Toteutimme monihuonemusiikkijärjestelmän yhteen asuntoon. Kaiuttimilla varustetuissa tiloissa voi kuunnella haluamaansa musiikkia, podcastia, äänikirjaa tms. ilman, että se kuuluu muihin huonetiloihin. Kotiteatteri…noh se on elämys ja täytyy kokea itse.”

Trendit muuttuvat, mutta asumisen laatu ja helppous edellä rakennetut Lifehood-kodit kestävät aikaa ja pitävät arvonsa. Paikalla valettuihin Lifehood-taloihin voit tutustua yrityksen nettisivuilla: https://www.lifehood.fi/.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät