Oikeanlaiset akustiikkalevyt eri tiloihin

03.12.2023

Oikeanlaiset akustiikkalevyt eri tiloihin

Ewona on kotimainen eriste- ja akustiikkaratkaisujen valmistaja. Täysin pölyttömät ja allergiavapaat akustiikka- ja eristeratkaisut ovat meille kunnia-asia, sillä vietämme suurimman osan elämästämme sisätiloissa. Luomme tiloja, jotka kestävät aikaa, ääntä ja elämää, sekä lisäävät hyvinvointia, virkeyttä ja tuottavuutta. Tuotamme ratkaisuja, jotka vahvistavat hyötyääniä, esimerkiksi puhetta tai musiikkia, ja vaimentavat haittaääniä kuten melua. Jopa 85-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistetuilla tuotteillamme luodaan tulevaisuuden sisäilmasto.

Akustiikkalevyt toimistotiloihin

Toimistotilat ovat usein täynnä ihmisiä, puhetta ja muita ääniä. Hyvällä akustiikalla voidaan luoda miellyttävä ja tuottava työympäristö. Ewonan akustiikkalevyt tarjoavat erinomaisen äänenvaimennuksen, joka auttaa vähentämään melua ja häiriöitä toimistoympäristössä. Lisäksi akustiikkalevyt estävät äänen kantautumisen toimistohuoneista toisiin, tarjoten samalla tarvittavan yksityisyyden. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia akustiikkalevyvaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti erikokoisiin ja -muotoisiin toimistotiloihin. Akustiikkalevyjen asentaminen on myös helppoa ja nopeaa, mikä tekee niiden käytöstä erittäin kätevää toimistotilan suunnittelussa.

Akustiikkalevyt kouluihin ja oppimisympäristöihin

Koulut ovat vilkkaita paikkoja, joissa oppilaiden ja opettajien äänet voivat helposti kantautua eri tiloihin. Hyvä akustiikka on erittäin tärkeää oppimisympäristöissä, sillä se edistää keskittymistä ja oppimistuloksia. Ewona tarjoaa laajan valikoiman akustiikkalevyjä, jotka on suunniteltu erityisesti koulujen tarpeisiin. Akustiikkalevyt vaimentavat tehokkaasti koulutilojen melua ja resonointia, ja luovat näin rauhallisen oppimisympäristön. Lisäksi akustiikkalevyt voivat myös parantaa puheen ymmärrettävyyttä luokkahuoneissa, mikä helpottaa opettajien ja oppilaiden viestintää. Olipa koulutila pieni tai suuri, Ewonan akustiikkalevyt tarjoavat optimaalisen ratkaisun akustiikkahaasteisiin ja auttavat luomaan paremman oppimisympäristön oppilaille ja opettajille.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät