Miten valita oikeanlaiset akustiikkalevyt tilaan?

10.11.2023

1. Miksi akustiikkalevyt ovat tärkeitä?

Akustiikkalevyt ovat olennainen osa tilojen suunnittelua ja sisustusta. Ne auttavat hallitsemaan äänitasoja ja vähentämään kaikua tiloissa, luoden miellyttävän ja toimivan akustiikkaympäristön. Akustiikkalevyt absorboivat ääntä, estävät äänen heijastumisen ja siten parantavat puheen ja musiikin selkeyttä.

Ewona tarjoaa monipuolisen valikoiman akustiikkalevyjä erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko kyseessä toimisto, koulu, ravintola tai jokin muu tila, on olemassa oikeanlaiset akustiikkalevyt, jotka täyttävät vaatimuksemme laadun, kestävyyden ja akustisen suorituskyvyn suhteen.

2. Miten valita oikea akustiikkalevy?

Akustiikkalevyjä valitessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, tilan koko ja käyttötarkoitus vaikuttavat siihen, millaiset akustiikkalevyt ovat sopivia. Suuremmissa tiloissa, kuten auloissa tai juhlasaleissa, voi olla tarpeen käyttää akustiikkalevyjä, joilla on korkea absorptiokyky vähentämään kaikua. Pienemmissä tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa tai toimistoissa, voi olla tärkeämpää valita akustiikkalevyt, jotka parantavat puheen selkeyttä.

Toiseksi, akustiikkalevyjen ulkonäkö ja asennusmahdollisuudet voivat vaikuttaa valintaan. Ewonan akustiikkalevyt tarjoavat erilaisia muotoja, värejä ja tekstuureja, jotta ne voivat sulautua saumattomasti tilan sisustukseen. Asennus vaihtoehdot, kuten liimaaminen tai ripustaminen, mahdollistavat joustavan käytön erilaisissa tiloissa.

3. Akustiikkalevyjen asennus ja ylläpito

Akustiikkalevyjen asennus vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoa. On tärkeää valita oikeat kiinnitysmenetelmät ja varmistaa, että akustiikkalevyt asennetaan oikeille pinnoille. Ewona tarjoaa asennuspalveluita, jotka varmistavat akustiikkalevyjen asianmukaisen asennuksen ja parhaan akustisen suorituskyvyn.

Akustiikkalevyjen ylläpito on suhteellisen helppoa. Pölyn ja lian kertymisen estämiseksi säännöllinen puhdistus on suositeltavaa. Ewonan akustiikkalevyt ovat valmistettu pölyttömästä ja allergiavapaasta materiaalista, mikä helpottaa niiden ylläpitämistä ja turvallisuutta sisäilmastossa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät