Ewonalle uusi toimitusjohtaja

09.08.2023

Ewonan toimitusjohtajana on aloittanut elokuussa 2023 Sami Luhtaanmäki. Luhtaanmäki siirtyi tehtävään oltuaan neljä vuotta pakkausjärjestelmien ja -materiaalien maailmanlaajuisen valmistajan ja toimittajan Cyklop Oy:n maajohtajana ja sitä ennen kuusi vuotta insinööritoimisto Oucons Oy:n toimitusjohtajana.

Luhtaanmäki kommentoi, että otti tehtävän vastaan mielellään.

”En olisi lähtenyt, jos kyseessä ei olisi bisnes, johon itsekin uskon. Akustiikkaongelmat ovat kasvava, nykyisin jo paremmin tunnistettu ongelma. Akustisia ongelmia ei vielä useinkaan osata ratkaista riittävän hyvin suunnitteluvaiheessa, joten menekkiä tuotteille on varmasti.”

Luhtaanmäelle kierräysajattelu ja ekologisuus on tuttua jo aiemmasta pestistä.

”Pakkauspuolella mietimme koko ajan, että kuinka voisimme vähentää muovin käyttöä. Siellä siitä oli hankala päästä kokonaan eroon, mutta sen minimointi on tärkeää.”

Ewonan tuotteet ovat hänen mielestään myös kierrätysmateriaalin suuresta käyttöprosentista ja jatkokierrätettävyydestä johtuen ihanteellisia. Laadukkaiden, turvallisten ja kotimaisten tuotteiden takana on helppo seistä.

Työssään tuoreena toimitusjohtajana Luhtaanmäki aikoo panostaa kahteen vahvaan kärkeen; tuotannon systematisointiin ja myynnin kasvattamiseen.

”Haluan löytää keinoja, joilla asiakas löytää laadukkaiden tuotteidemme pariin.”

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät