Avainlipputuotteet kiinnostivat Habitaressa

19.09.2023

Ewonan joukkue oli tänäkin vuonna mukana Habitaressa ja saimme käydä koko tapahtuman ajan mielenkiintoisia keskusteluja messukävijöiden kanssa. Kiitos osastollamme vierailleille, oli ilo tavata!

Ewona finland

Pistimme merkille, että avainlipulla merkityt tuotteemme akustiikka-, lämpö- ja äänieriste sekä akustinen rimapaneelimme AcuDesign by Ewona herättivät kävijöissä mukavasti kiinnostusta. Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat nousevia arvoja. Olemme ylpeitä tuotteista, jotka kestävät lähempää tarkastelua niin alkuperänsä, turvallisuutensa kuin ekologisuutensakin puolesta. Siksi haluamme vielä muistuttaa, että avainlippu liehuu tuotteissamme syystä.

Avainlippu on suomalainen merkki, joka myönnetään vain tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät tietyt suomalaisuuteen ja kotimaisuuteen liittyvät kriteerit.

Avainlipun saadakseen yrityksen on oltava suomalaisessa omistuksessa, sen tulee käyttää pääasiassa suomalaista työvoimaa, tuotteen tai palvelun tuottamisen täytyy tapahtua pääosin Suomessa ja lisäksi sen on tuotettava merkittävää taloudellista hyötyä Suomelle.

Avainlippu on:
Suomalainen
Luotettava
Laadukas
Vastuullinen
Rehellinen
Työllistävä
Kestävä
– aivan kuten tuotteemmekin!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät